AFVN

ERDOGAN’S BLOEDHONDEN OP EUROPESE STRATEN

Nog niet zo lang geleden hebben wij voorspeld dat de Turkse dictator Erdogan binnenkort zijn aanhangers zou gebruiken om tegenstanders in Europa aan te vallen. We hoefden niet lang te wachten op de bevestiging van deze voorspelling. Op donderdag 30 maart vielen AKP knokploegen Koerdische demonstranten aan, die voor de Turkse ambassade in Brussel protesteerden. Het protest ontstond nadat het AKP gepeupel posters in de buurt van de ambassade had opgehangen, waarmee werd opgeroepen tot een Ja-stem in het referendum van de bloedsultan. Zoals ook in Turkije dulden de AKP’ers geen protesten van andersdenkenden, dus werd tot de aanval overgegaan. Hierbij werden 3 Koerden neergestoken door de Turkse fascisten, waarvan een persoon in kritische toestand is.

De vechtpartijen gebeurden nadat de Turken in België waren begonnen met stemmen in het referendum, een proces dat intussen ook in Nederland aan de gang is. In de avonduren was er een nieuwe confrontatie in Brussel, nadat de Turkse AKP fascisten een picketline van de Nee-stemmers aanvielen. Opnieuw moest de politie er aan te pas komen om de fascisten bij de picketline weg te krijgen. Er bestaat geen twijfel aan dat Erdogan orders heeft gegeven aan zijn aanhangers om tegenstanders van het referendum aan te vallen. Nog maar een paar dagen eerder dreigde hij dat de Europese straten niet meer veilig zouden zijn. Nu is duidelijk wat hij daarmee bedoelde.

De kans dat er nog meer escalaties zullen komen is levensgroot aanwezig. Niet alleen in de aanlooptijd naar het referendum, maar zeker ook daarna, als Erdogan zijn zin krijgt en het Ja kamp wint. Dan zal de grootheidswaanzin van de bloedsultan helemaal geen grenzen meer kennen. Daar zal dan ook meer geweld bij horen. In Turkije, maar ook in Europa. Welke kant het dan kan opgaan heeft de aanval in Brussel meer dan duidelijk gemaakt. Een van de slachtoffers van de het AKP tuig was een 66-jarige vrouw, die met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis moest. De man die haar neerstak probeerde haar zelfs te onthoofden, zoals hij blijkbaar van de ISIS had afgekeken. Later bleek ook dat een van de aanvallers een vooraanstaand AKP lid is. Dat is gelijktijdig het bewijs dat het om goed georganiseerd geweld ging, en geen incident.

Als de AKP het referendum inderdaad wint zal dit een overwinning zijn voor de politieke islam, niet alleen voor Erdogan. Dat betekent dat de strijd tegen de politieke islam de komende tijd nog meer prioriteit moet krijgen. Het is nu al zaak om een aantal maatregelen te nemen die deze fascistische stroming het werk moeilijker of onmogelijk zullen maken. Zo moet er meteen een einde komen aan de dubbele nationaliteit. Als er in Europa niet meer met twee paspoorten gewerkt kan worden, kan er ook niet gestemd worden in Turkse verkiezingen of referenda. Dan is het gelijk afgelopen met de provocaties en het geweld van de laatste weken. Ieder die zich dan nog met de Turkse politiek wil bemoeien, mag dat in Turkije gaan doen. Verder moet de Nederlandse arm van de AKP ontbonden worden, en is het ook nog te overwegen om frontorganisaties als DENK aan banden te leggen, of zelfs te verbieden, als er geen afstand van Erdogan en de AKP wordt genomen.

Dan is de tijd nu toch zeker ook gekomen om de Diyanet moskees in Nederland en heel Europa uit handen van de Turkse overheid te halen. Het is onacceptabel dat het Turkse ministerie voor onderwijs en geloof hier openlijk filialen kan hebben, die worden gebruikt om politieke tegenstanders te bespioneren. In Duitsland en België wordt al tegen spionerende imams opgetreden, en het is dus hoog tijd dat ook in Nederland deze beerput wordt opengetrokken. Als we de structuren die Erdogan en zijn groene fascisten in Europa hebben opgebouwd niet ontmantelen zal ons dat later duur te staan komen. Terroristen moet je meteen aanpakken, of ze nu onderdeel van de AKP of de ISIS zijn.

Gelijktijdig kunnen dan ook de salafisten worden aangepakt die in Europa steeds sterker worden. Deze wegbereiders van het terrorisme hebben alleen al in Duitsland meer dan 10.000 actieve leden. Er zijn al verschillende moskees gesloten en verenigingen verboden, maar dat is nog lang niet voldoende. De salafisten maken misbruik van de politieke correctheid en de zogenaamde vrijheid van religie om hun misdadige praktijken uit te voeren. Ook dat kan niet langer getolereerd worden. Veel te lang is er angst geweest, vooral ook op links, om de waarheid over deze zaken te spreken. Maar met angst komen we nergens.

Wat er kan gebeuren als er niet wordt opgetreden bewijst de huidige situatie in Turkije waar Erdogan van het land een openlucht gevangenis heeft gemaakt. In Turkije heb je alleen vrijheid van religie als je achter Erdogan en de AKP staat. Hetzelfde geldt voor politieke vrijheid. Kijk naar de “vrijheid” van de Koerden, de Alevieten, de Joden en de Christenen in Turkije. Als je tot deze groepen behoord heb je de “vrijheid” om naar de gevangenis te gaan of te worden vermoord. Andere opties zijn er niet. Leden van de Koerdische HDP partij, de op een na grootste partij van het land, zijn in de gevangenis in hongerstaking gegaan. Het is nog de enige mogelijkheid om terug te vechten. Het is ook de enige mogelijkheid om aandacht te krijgen. Alleen luistert de wereld maar met een half oor.

Zeker, er wordt veel over Turkije gesproken, en er is kritiek op Erdogan. Maar dat alleen is niet voldoende. Je moet de groene fascisten in Ankara in het hart treffen. De onderhandelingen tussen de EU en Turkije moeten meteen worden afgebroken. Het huidige Turkije moet nooit lid van de EU kunnen worden. Het associatieverdrag moet worden opgezegd en de wapenexport naar Turkije moet verboden worden. Turkije moet uit de NAVO worden gezet, en omdat de NAVO een misdadige organisatie is, kan de hele club beter meteen opgedoekt worden. Het zal alleen maar bijdragen aan een veiliger wereld. Al deze zaken zijn nodig om de bloedsultan duidelijk te maken dat zijn misdaden niet getolereerd worden. De Russische president Poetin heeft eerder laten zien hoe je Erdogan op de knieën krijgt. Dat gaat echt niet met sussende woorden.

Natuurlijk zullen er weer zijn die zeggen dat je de kanalen open moet houden omdat het anders alleen maar erger wordt. Dat is een onzinnig excuus om gewoon niets te doen, en de groene fascisten ruim baan te geven. We moeten de kanalen wel open houden met onze kameraden in Turkije en daarbuiten, die iedere dag in de frontlinie staan tegen Erdogan en zijn regime van moordenaars. Zij vormen op dit moment een van de speerpunten in de strijd van de mensheid tegen de politieke islam. Ondanks het feit dat velen het niet willen zien, is deze oorlog al tijden een realiteit. Over een ding kan echter geen twijfel bestaan; het is een oorlog waarvan we het ons niet kunnen veroorloven om hem te verliezen.