AFVN

Herdenking Kamp Schoorl op 11 juni 2015

Op donderdag 11 juni 2015, om 14.00 uur, wordt bij het monument van Kamp Schoorl, bij het bezoekerscentrum ‘Schoorlse Duinen’ (voorheen het Zandspoor), Oorsprongweg 1 te Schoorl, de jaarlijkse (23e) herdenking gehouden. Deze herdenking wordt georganiseerd door de gemeente Bergen, samen met het Comité Kamp Schoorl.

Dit jaar is de heer Joël Cahen, directeur van het Joods Historisch Museum, hoofdspreker tijdens de herdenking.De kinderen van de Teun de Jagerschool hebben het monument geadopteerd.

Om 14:40 uur wordt er een minuut stilte in acht genomen.Mocht u aan het eind van de herdenking een bloemstuk willen (laten) leggen bij het monument, wilt u dit dan vóór 3 juni opgeven bij Rebecca Mol, r.mol@bergen-nh.nl ?

Na afloop, omstreeks 15:15 uur, is er gelegenheid om in het SBB Buitencentrum Schoorlse Duinen een kopje koffie of thee te drinken. Nadere informatie: Mevr. E. Hulshoff, pietenela@planet.nl

Routebeschrijvingen
Vanaf Hotel Van der Valk in Akersloot (aan de A9)
Vanaf Hoorn
Vanaf Den Helder
het laatste stuk vanaf Schoorldam
met openbaar vervoer - trein tot Alkmaar - bus 151 tot halte Idenslaan - linksaf, 650m lopen
Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem, stel dat dan in op "Heereweg 83, Schoorl" omdat u anders verkeerd gestuurd wordt.

Bron: http://www.kamp-schoorl.nl/