ARCHIEF

AFVN Actueel, Actueel 19 augustus 2007

Wild, Wilder, Wilders

Nu de Partij Voor de Vrijheid (PVV), ondanks alle kritische berichtgeving over de persoon Wilders, blijft groeien in de peilingen, wordt het de hoogste tijd dat ook wij eens berichten over datgene waar de PVV voor staat in sociaal-economisch opzicht.
Want daar weten de meeste mensen die op die partij gestemd hebben, of willen gaan stemmen, blijkbaar weinig van. In het nummer van “de anti fascist” dat deze week verschenen is, plaatsten wij dienaangaande een artikel van Paul Benschop dat meer inzicht verschaft.
Enkele citaten uit het artikel:
“De aanhang van Wilders lijkt – in tegenstelling tot de partijtop – voor een groot gedeelte afkomstig uit de arme buurten en achterstandswijken.”
“Niet voor niks profileert Wilders zich op hoofddoekjes en paspoorten en niet op zijn sociaal-economisch beleid. Wilders en de PVV snappen zelf donders goed dat deze plannen rampzalig zijn voor een groot gedeelte van de eigen achterban.”
“Grote delen van de Nederlandse bevolking geven hun stem voor een partijprogramma dat ze in serieuze problemen kan brengen.”
Lees verder…

Zie ook pagina 2


ARCHIEF