911 In Plane Site
De DVD In Plane Site start met de hoofdonderwerpen en kan per onderwerp gestart worden.
De gehele film is net als op de DVD Loose Change 2nd edition in het Nederlands ondertiteld.

Op beide DVD's vindt u alle hoofdonderwerpen zij het dat ze elkaar soms overlappen. De DVD Loose Change geeft een meer gedetailleerde en actuelere visie in bijna hetzelfde tijdsbestek en is daarom soms moeilijk bij te benen. Wij adviseren 'nieuwe kijkers' dan ook eerst In Plane Site te bekijken. Zelfs dan zult u waarschijnlijk Loose Change 2nd edition meerdere malen moeten bekijken om een goed inzicht te krijgen.

Enkele beelden uit de films:
Hoe past een Boeing 757 in een gat van 5 meter breed?
Of het Pentagon al dan niet door een Boeing 757 getroffen is wordt aan uw beoordelingsvermogen overgelaten. Het enige gevonden motoronderdeel is van een raket.

Jeb Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld en Paul Wolfowitz lanceerden hun verslag genaamd 'heropbouw van de Amerikaanse defensie'.
Enkele bekende figuren rondom en in de Bush-administration: Jeb Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld en Paul Wolfowitz verklaarden in hun verslag dat een nieuw Pearl Harbor nodig zou zijn om de bevolking rijp te maken voor nieuwe oorlogen.

"Ik stopte mijn taak als lijkschouwer, want er waren daar geen lijken."
Commentaar van de lijkschouwer op de plek waar het vliegtuig in Pensyllvania neergestort zou zijn.

Ze storten helemaal in, in ongeveer 10 seconden.
De WTC-torens stortten in ongeveer 10 seconden in. Dit is even snel als een baksteen die vanaf dezelfde hoogte de grond raakt. Het is onmogelijk dat de torens zonder de hulp van veel vantevoren geplaatste explosieven met dezelfde snelheid instorten. Aan de Technische Universiteit Delft komt deze zomer een onderzoek aangaande het instorten op gang waar studenten tegen een vergoeding aan mee kunnen doen!

Tot zover enkele beelden uit de films. U moet ze zelf maar verder bekijken en uw eigen mening vormen.
De beide DVD's (formaat +R) zitten in één 2CD-box en u kunt die bij ons bestellen tegen kostprijs (ongeveer 4 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland). Betalingsinstructies worden bijgevoegd. E-MAIL

WARNING

U behoord tot ons, of u behoord tot de terroristen.

Zie ook het boek George W.Bush en de mythe van al-Qaeda. De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001.


AFVN / BvA