ARCHIEF

AFVN Actueel, 7 augustus 2005

De nieuwe AF is uit
In de afgelopen dagen hebben onze leden/abonnees weer "de anti fascist" ontvangen. En zoals gebruikelijk, sinds het bestaan van deze website, kunt u de inhoud van dit laatste nummer enige dagen later ook hier vinden. Althans, een selectie uit de artikelen in HTML-formaat. Over een maand kunt u het hele nummer downloaden als PDF-bestand in schermresolutie.
Verschil met de hard-copy van ons kwartaalblad moet er zijn, uiteraard. Waarom zou u anders een abonnement nemen?

Waarom lid/abonnee worden
Omdat het ook in ons geval zo is dat de uitgave van ons blad en in het verlengde daarvan deze website, slechts mogelijk is zolang er betalende leden/abonnees zijn. Voor andere maatschappijkritische organisaties met een linkse signatuur geldt veelal hetzelfde; zij en wij ontvangen geen (advertentie-) gelden vanuit het bedrijfsleven en/of loterijen, omdat we niet tot de gevestigde orde behoren. Zonder af te doen aan de drijfveren van organisaties die deze vorm van sponsoring wel ontvangen, zijn we blij met deze onafhankelijke positie. Wij zijn slechts verantwoording schuldig aan onze leden.

Als u deze opstelling juist vindt en ook van mening bent dat een blad als "de anti fascist" bestaansrecht heeft, wordt dan lid/abonnee van onze vereniging.

Jan Cleton
Secretaris AFVN / BvA


ARCHIEF