ARCHIEF

AFVN Actueel, Actueel 15 juni 2006

Interessante nieuwe boeken in onze SHOP

In onze SHOP hebben we, onder de rubriek boeken, twee nieuwe titels opgenomen. Twee boeken, van Robin de Ruiter, die deel uit maken van de serie “In naam van de Nieuwe Wereldorde”.
Wie denkt objectief te zijn en meer wil weten over de duistere machinaties van ‘een club’ die nergens voor terugdeinst en hun invloed op de berichtgeving van de media, de manipulatie door diezelfde media van veel zaken die de mensheid bezighouden, is het een must om de inhoud van deze boeken te kennen.
Geen boeken a la de Dan Brown-fantasie maar even makkelijk leesbare boeken over zaken die ons alle dagen, gewild of ongewild, in de praktijk bezighouden en/of raken. Was Slobodan Milosevic werkelijk de slachter van de Balkan, of waren dat anderen? Wie was de heks van de Balkan, Mira Markovic of Madeleine Albright? Zat Al-Qaeda achter de aanslagen op de “Elfde September” 2001, of waren dat andere krachten? Wat houdt die Nieuwe Wereldorde eigenlijk in? En wat zijn, nu en in de toekomst, de gevolgen voor ons dagelijks leven?
Om een antwoord op deze vragen te kunnen formuleren, is het minimaal nodig dat u ook de visie van Robin de Ruiter leest in de boeken “HET JOEGOSLAVIE TRIBUNAAL: De vermoorde onschuld van Slobodan Milosevic; Wie vermoordde Milosevic en waarom?” En “George W. Bush en de mythe van al-Qaeda - De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001.”
Klik op de onderstreepte gedeelten voor meer informatie.

Jan Cleton
Secretaris AFVN / BvA


ARCHIEF